Hunters' stew
TM6 TM5 TM31

Hunters' stew

4.2 (50 Bewertungen)

Zutaten

  • 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into quarters
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
  • 20 g oil
  • 350 g water
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 140 g tomato paste
  • 35 g pitted prunes, cut into halves
  • ¼ tsp ground black pepper
  • salt, to taste
  • 4 dried bay leaves
  • ½ tsp paprika
  • 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
  • 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
  • 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
  • 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 400 g sauerkraut (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1689 kJ / 402.2 kcal
Eiweiß
38.2 g
Kohlenhydrate
14 g
Fett
20 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Ballaststoffe
8.5 g
Natrium
1942.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte