Geräte und Zubehör
Creamy tomato and feta pasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
Danish feta (1 block)
-
mini Roma tomatoes at room temperature400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
small onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground black pepper to season
-
water1500 g
-
sea salt1 tsp
-
dried pasta of choice200 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1119.4 mg
Eiweiß
17.9 g
Brennwert
1995.7 kJ /
475.2 kcal
Fett
22.3 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A few ingredients
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Risotto bolognese
45 Min
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Apricot Chicken
35 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Turkey sloppy joes
40 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min