Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
TM6 TM5

Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice

4.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

Seitan Roll

  • 100 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp ground black pepper
  • 30 g soy sauce
  • 100 g tinned kidney beans, drained (drained weight)
  • 30 g fresh parsley, leaves only
  • 1100 g water
  • 200 g vital wheat gluten
  • 1 courgette, thickly sliced lengthways (see tip)
  • 1 carrot, thickly sliced lengthways (see tip)
  • 1 celery stalk
  • 10 g fresh basil, leaves only
  • 60 g hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g bread, torn in pieces
  • 1 medium egg

Champagne Rice

  • 30 g olive oil
  • 30 g shallots
  • 2 garlic cloves
  • 500 g water
  • 500 g Champagne
    oder 500 g sparkling wine
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground turmeric
  • 350 g long grain rice
  • 50 g pecan nuts
  • 50 g banana, sliced
  • 1 Tbsp fresh chives, chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3853 kJ / 921 kcal
Eiweiß
21 g
Kohlenhydrate
135 g
Fett
23 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 104 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte