Geräte und Zubehör
Carrot gnocchi with zucchini cream
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2082.6 mg
Eiweiß
19.9 g
Brennwert
1993 kJ /
474.5 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
9.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Zucchini
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Beetroot risotto
35 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Mushroom tart
50 Min