Geräte und Zubehör
Gluten free pasta
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
613.7 mg
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
1020.4 kJ /
243 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
8.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
44.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken velouté meal
40 Min
Poached eggs
25 Min
Baking powder
5 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free scones
30 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Fruit ice cream
10 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.