Geräte und Zubehör
L&P cheesecake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std.
8 portions
Zutaten
Base
-
digestive biscuits180 g
-
lemon zest (approx. 4 cm strips), no white pith3 pieces
-
unsalted butter cut into pieces (3-4 cm)50 g
-
L&P soft drink (see Tips)1 tbsp
Candied lemon and ginger
-
lemons2
-
water1200 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
L&P soft drink400 g
-
brandy (optional)20 g
Cream cheese filling
-
raw sugar40 g
-
lemon zest (approx. 4 cm strips), no white pith2 pieces
-
cream cheese softened250 g
-
sour cream250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
L&P soft drink60 g
-
gelatine powder3 tsp
-
hot water for dissolving
-
flaked almonds toasted1 - 2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
219.5 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1754.5 kJ /
417.7 kcal
Fett
31.1 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Kohlenhydrate
27.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Treats
33 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Lemon cake
2 Std.
Fresh pasta dough
1 Std.
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Bee sting cake
6 Std. 50 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min