Six-layer cake
TM6 TM5 TM31

Six-layer cake

2.9 (25 Bewertungen)

Zutaten

White chocolate ganache

  • 330 g pouring (whipping) cream
  • 900 g white chocolate, broken into pieces

Cakes

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing
  • 1020 g plain flour
  • 810 g white sugar
  • 3 tbsp baking powder
  • 3 pinch salt
  • 750 g full cream milk
  • 3 tsp natural vanilla extract
  • 6 eggs

Buttercream icing

  • 500 g icing sugar (see Tips)
  • 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 1 tbsp boiling water
  • 1 tsp natural vanilla extract

Nährwerte
pro 1 portions
Brennwert
3408.8 kJ / 811.6 kcal
Eiweiß
10.5 g
Kohlenhydrate
109 g
Fett
39 g
gesättigte Fettsäuren
24.3 g
Ballaststoffe
1.6 g
Natrium
244.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte