Poached salmon and beetroot blinis
TM6 TM5 TM31

Poached salmon and beetroot blinis

3.0 ( 4 Bewertungen )

Zutaten

Beetroot and salmon topping

  • 1000 g water
  • 350 g fresh skinless, boneless salmon fillets
  • 100 g raw beetroot peeled and cut into small cubes (5 mm)
  • 1 lemon juice and zest only, no white pith
  • 100 g watercress
  • 1 tbsp Greek yoghurt
  • 1 tbsp cream cheese
  • 3 sprigs fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp fresh ground black pepper

Blinis

  • 2 tsp unsalted butter
  • 150 g buckwheat flour
  • 50 g wholemeal self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 225 g full cream milk
  • 1 egg
  • ½ tsp sea salt plus extra to season
  • olive oil spray for frying
  • sprig fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
  • fresh ground black pepper to season

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
85.4 kcal / 358.6 kJ
Eiweiß
5.3 g
Fett
4.3 g
Kohlenhydrate
5.9 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Natrium
136.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte