Geräte und Zubehör
Spinach and feta muffins
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing40 g
-
fresh English spinach130 g
-
sun-dried tomatoes40 g
-
yoghurt100 g
-
eggs2
-
rice bran oil30 g
-
water60 g
-
brown rice flour (see Tips)80 g
-
gluten free cornflour30 g
-
buckwheat flour (see Tips)20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Danish feta cut into pieces (approx. 1 cm)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
560.5 mg
Eiweiß
8.3 g
Brennwert
1151.3 kJ /
274 kcal
Fett
16.5 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
21.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zucchini banana loaf
1 Std. 45 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Pumpkin pie porridge
20 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min