Geräte und Zubehör
Spinach and feta muffins
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing40 g
-
fresh English spinach130 g
-
sun-dried tomatoes40 g
-
yoghurt100 g
-
eggs2
-
rice bran oil30 g
-
water60 g
-
brown rice flour (see Tips)80 g
-
gluten free cornflour30 g
-
buckwheat flour (see Tips)20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Danish feta cut into pieces (approx. 1 cm)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
560.5 mg
Eiweiß
8.3 g
Brennwert
1151.3 kJ /
274 kcal
Fett
16.5 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
21.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Carrot cake bliss balls
40min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Mashed pea and corn slice
40min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Healthy banana bread
1h 15min