Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
oder 24 oz center cut bone-in pork loin, trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed if preferred (e.g. serrano) (optional)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
oder 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion, trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1726 kJ / 411 kcal
- Eiweiß
- 33.8 g
- Kohlenhydrate
- 55.2 g
- Fett
- 3.7 g
- Ballaststoffe
- 9.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15 min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 Std. 30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Chicken Adobo
1h 25 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Basque Chicken
1óra 10p