Geräte und Zubehör
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
5 portions
Zutaten
-
chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)10
-
Madras curry powder divided6 tsp
-
salt1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned coconut milk full cream13 ½ oz
-
snow peas sliced in thin strips4 oz
-
red bell peppers sliced in thin strips4 oz
-
lime juice only, to taste½ - 1
Veggie Rice
-
broccoli florets10 oz
-
cauliflower florets10 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste
-
ground pepper to taste
-
lime juice only, to taste½ - 1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
906 mg
Eiweiß
65 g
Brennwert
3372 kJ /
806 kcal
Fett
55 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
30 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Keto Meal Prep by flavcity Part 2
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Chicken Keto Taquitos
55 Min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Keto Beef Chili
3 Std. 10 Min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 Std. 5 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Chicken Marsala
40 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Keto White Chicken Chili
50 Min