Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes

3.7 26 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • chicken tenderloins
    20 - 24 oz
  • broccoli florets
    5 oz
  • cauliflower florets
    5 oz
  • carrots cut into thin rounds
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • paprika
    1 tbsp
  • onion powder
    1 tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • chicken stock paste
    1 oz
  • water divided
    30 oz
  • sweet potatoes peeled, diced (½ in.)
    21 oz
  • corn starch
    1 oz
  • unsalted butter to taste
    1 oz
  • heavy whipping cream to taste
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 722 mg
Eiweiß 51 g
Brennwert 2197 kJ / 525 kcal
Fett 15 g
Ballaststoffe 7 g
gesättigte Fettsäuren 6 g
Kohlenhydrate 46 g

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