Geräte und Zubehör
Slow Cooked Pot Roast
Zubereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (optional)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
603.3 mg
Eiweiß
32.4 g
Brennwert
1332 kJ /
318.4 kcal
Fett
12.5 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
19.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Baked Pork Loin with Rice
1 Std. 20 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Steamed Chicken Breasts
30 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min