
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing (see tip)
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 150 g onions (approx. 1 onion), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g chicken meat, skinless and boneless, cut into cubes (2 cm) (see tip)
- 750 g water
-
2
tbsp chicken stock paste, homemade
oder 1 chicken stock cube (for 0.5 l) -
240
g canned sweetcorn kernels, rinsed and drained (weight after draining)
oder 240 g fresh sweetcorn kernels - 240 g canned kidney beans, rinsed and drained (weight after draining)
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red pepper, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- tortilla chips, to serve
- sour cream, to serve
- canned jalapeño chillies, drained, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2818 kJ / 671 kcal
- Eiweiß
- 22 g
- Kohlenhydrate
- 43 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoffe
- 13 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef Stroganoff
1j
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Boiled Pasta
20 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1j
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Biltmore Chicken Posole
1j 30 menit
Beef chili with lemon feta
45 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Cod with Citrus Butter
50 Min