Geräte und Zubehör
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portion
Zutaten
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
680.6 mg
Eiweiß
48.3 g
Brennwert
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Fett
48.1 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
34.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Air-Fry Sensor
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.
Fresh Orange Juice
5 Min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 Min
Lemonade
5 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Mussels Mariniere
25 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min