Geräte und Zubehör
Slow Cooked Potatoes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Peeling
-
800 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)800 g
-
water600 g
-
vegetable oil (optional) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
219.9 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
332.1 kJ /
79.4 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
Zoodles with Broccoli Pesto
30 Min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 Min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min