Geräte und Zubehör
Lemon Chicken with Spring Onions
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided3
-
lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish1
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
parsley leaves only10 sprigs
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
unsalted butter cubed1 oz
-
chicken stock low sodium6 oz
-
lemon juice2 oz
-
white wine2 oz
-
capers drained2 tbsp
-
24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)chicken tenderloins24 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
724.8 mg
Eiweiß
28 g
Brennwert
824 kJ /
197 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Spring Forward
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 Std. 30 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Sweet and Sour Pork
35 Min
Chicken Marsala
40 Min