Geräte und Zubehör
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Italian Vinaigrette
-
olive oil6 oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided1
-
garlic cloves2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
paprika⅛ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
Pasta Salad
-
water50 oz
-
dried bow-tie pasta16 oz
-
red onions quartered4 oz
-
salami sliced (¼ in.)5 oz
-
roasted red peppers julienned, drained4 oz
-
pepperoncini julienned, drained4 oz
-
sliced black olives drained3 ½ oz
-
8 oz mozzarella pearls, drainedmozzarella bocconcini drained8 oz
-
fresh basil leaves thinly sliced, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25 g
Brennwert
3297 kJ /
788 kcal
Fett
48 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Father's Day Favorites
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Fish Tacos
45 Min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Mexican Lasagna
1 Std. 20 Min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 Std.
Chicken Marsala
40 Min