Geräte und Zubehör
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.549 g
Brennwert
1652 kJ /
393 kcal
Fett
27.014 g
Ballaststoffe
1.971 g
Kohlenhydrate
34.015 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fruit coulis
10 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Pineapple passionfruit tart
4 Std. 30 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min