
Geräte und Zubehör
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
393 kcal /
1652 kJ
Eiweiß
4.549 g
Fett
27.014 g
Kohlenhydrate
34.015 g
Ballaststoffe
1.971 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quince paste
4 Std. 10 Min
Crème brûlée
7 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Saffron arancini
25 Std. 25 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Red onion relish
50 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Profiteroles
2 Std.