Geräte und Zubehör
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.549 g
Brennwert
1652 kJ /
393 kcal
Fett
27.014 g
Ballaststoffe
1.971 g
Kohlenhydrate
34.015 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Profiteroles
2 Std.
Sour cream pastry
25 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Prune jam
55 Min
Crème brûlée
7 Std.
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Choux pastry
1 Std.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min