
Geräte und Zubehör
Miso soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
water1600 g
-
kombu strip (7-10 cm) (optional)1
-
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), cut into slices5
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices3 cm
-
garlic clove cut into halves1
-
wakame flakes (see Tips)2 tbsp
-
carrot peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)100 g
-
daikon peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)150 g
-
firm tofu cut into cubes (2 cm) (see Tips)200 g
-
Asian greens of choice, trimmed and cut into pieces (3 cm)200 g
-
miso paste2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
sesame seeds for garnishing2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing3 sprigs
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
148 kcal /
622.3 kJ
Eiweiß
8.5 g
Fett
8.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Natrium
1484.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Sliders with sunflower sauce
40 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min