Geräte und Zubehör
Kung Pao Chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Glaze
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2 - 3
-
dried red chilies stems removed7 - 10
-
corn starch2 tsp
-
dark brown sugar2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
2 oz black bean garlic saucefermented black bean paste2 oz
-
1 ½ oz chicken stock, low-sodiumchicken stock1 ½ oz
-
1 - 2 tbsp soy sauce, lightsoy sauce1 - 2 tbsp
-
black vinegar1 - 2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 ½ tsp
-
peanut oil2 tsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)16 oz
-
peanut oil½ oz
-
bell peppers diced (½ in.)4 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)4 oz
-
carrots sliced (¼ in.)2 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish1 ½ oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
699.3 mg
Eiweiß
36.1 g
Brennwert
1987.9 kJ /
475.1 kcal
Fett
22.3 g
Ballaststoffe
12.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
39.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 Std.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min