Chicken Étouffée
TM6 TM5

Chicken Étouffée

4.3 ( 59 Bewertungen )

Zutaten

  • 2 oz all-purpose flour
  • 8 oz white onions cut into pieces
  • 4 oz green bell pepper cut into pieces
  • 4 oz celery cut into pieces, leaves reserved for garnish
  • 7 oz long-grain white rice
  • 32 oz water
  • 1 ½ tsp salt divided, to taste
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 2 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried thyme
  • ½ tsp garlic powder
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • ¼ tsp paprika
  • 2 tbsp Cajun spice mix
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 24 oz chicken thighs, boneless and skinless cut into quarters
  • 14 oz chicken stock
  • fresh parsley leaves to garnish
  • hot sauce to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
582.7 kcal / 2437.8 kJ
Eiweiß
33 g
Fett
22.6 g
Kohlenhydrate
62.8 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Natrium
1413.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte