Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
pecorino cheese (optional)50 g
-
eschalot or brown onion45 g
-
pancetta or bacon, cut into cubes (5 mm)230 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
dried spaghetti500 g
-
eggs4
-
egg yolks (optional)2
-
ground black pepper3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1026 mg
Eiweiß
28.2 g
Brennwert
2783.6 kJ /
665.3 kcal
Fett
31.5 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Kohlenhydrate
65.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Bolognese sauce
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Poached eggs
25 Min
Mashed potatoes
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Chicken pesto pasta
30 Min