Geräte und Zubehör
Chorizo and chicken pasta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
skinless chicken breast fillets cut into strips (approx. 5 x 2 cm)700 g
-
chorizo sausage (approx. 2), cut into slices (5 mm)250 g
-
olive oil20 g
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum (approx. 90 g), deseeded and cut into pieces½
-
carrot (approx. 160 g), cut into pieces1
-
zucchini cut into pieces150 g
-
tomato paste90 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
shell pasta180 g
-
water200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
red wine90 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
992.5 mg
Eiweiß
39 g
Brennwert
1705 kJ /
406 kcal
Fett
13.3 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken and cashews
55 Min
Easy satay chicken
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.