Geräte und Zubehör
Paprika chicken with creamy paprika sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
basmati rice200 - 300 g
-
water1000 g
-
fresh green beans tops and tails removed200 g
-
pumpkin flesh cut into thin slices (5 mm)150 g
-
zucchinis (approx. 200 g), cut into thin slices (5 mm)1 - 2
-
carrots (approx. 150 g), cut into thin slices (5 mm)1 - 2
-
skinless chicken breast fillets cut into slices (2 cm)600 - 700 g
-
herb salt to taste1 - 2 pinches
-
garlic powder½ tsp
-
smoked paprika1 ½ - 2 tsp
-
ghee1 tbsp
-
raw cashews60 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
salt for seasoning
-
freshly ground pepper for seasoning
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
400.3 mg
Eiweiß
32.7 g
Brennwert
1782 kJ /
424.2 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
46.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 Min
Chicken and cashews
55 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min