Lamb and vegetable purée (first foods)

Lamb and vegetable purée (first foods)

4.4 14 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
560 g

Zutaten

  • zucchini (approx. 80 g), cut into pieces
    1
  • asparagus spears cut into pieces (see Tips)
    3
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • onion
    ¼
  • carrot (approx. 80 g), cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • lamb mince
    250 g
  • tomato paste
    20 g
  • potato (approx. 80 g), cut into small pieces
    1
  • water
    150 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    ½ tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 560 g

Natrium 264.8 mg
Eiweiß 50.6 g
Brennwert 4757.8 kJ / 1137.1 kcal
Fett 79.4 g
Ballaststoffe 10.3 g
gesättigte Fettsäuren 28.8 g
Kohlenhydrate 56.4 g

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