Geräte und Zubehör
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
boiling water
-
ripe tomatoes300 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
cauliflower cut into florets200 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
arborio rice150 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
16.2 g
Brennwert
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
34.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wholefood child
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 Min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 Min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1 Std. 40 Min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 Min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 Min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 Min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 Min
Green pea cakes (10-12 months)
25 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 Min