Geräte und Zubehör
Beetroot, Parmesan and cashew dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
490 g
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
roasted salted cashew nuts150 g
-
canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained450 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
294.5 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
641.9 kJ /
153 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 Std. 5 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Zucchini slice
45 Min
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Hommus dip
5 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min