Geräte und Zubehör
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
zucchinis (approx. 450 g)2
-
sweet potato peeled180 g
-
red onion½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
eggs lightly beaten3
-
wholemeal self-raising flour80 g
-
avocado mashed, to serve (optional)
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
-
olive oil for shallow frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
1010.7 kJ /
240.6 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoffe
4.3 g
Kohlenhydrate
16.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wholefood child
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 Min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 Min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 Min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Green pea cakes (10-12 months)
25 Min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 Min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min