Geräte und Zubehör
Poached chicken with liquid stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
648.3 mg
Eiweiß
23.7 g
Brennwert
689 kJ /
164 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 Min
Zucchini slice
45 Min
Steamed rice
25 Min
Boiled eggs
20 Min
Stewed fruit compote
55 Min
Stewed apples
25 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Tuna mornay
45 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 Min