Geräte und Zubehör
Chicken meatballs with coconut rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
chicken mince500 g
-
panko breadcrumbs20 g
-
Sriracha sauce (optional)20 g
-
oyster sauce180 g
-
basmati rice300 g
-
water1500 g
-
carrots cut into thin slices (5 mm) on the diagonal2
-
bok choy cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)2
-
coconut oil1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal2
-
coconut milk120 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1966.8 mg
Eiweiß
35.3 g
Brennwert
2677.8 kJ /
637.5 kcal
Fett
18.5 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
3 cheers for chicken
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min