Geräte und Zubehör
Brown rice salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
brown rice400 g
-
water900 g
-
mixed vegetables (e.g. carrot, capsicum, peas, beans), cut into bite-sized pieces800 g
-
roasted cashews50 g
-
roasted almonds50 g
-
olive oil30 - 50 g
-
soy sauce or tamari50 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons) or lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
canned tuna drained95 g
-
fresh dill leaves only, to taste2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to taste4 sprigs
-
fresh coriander leaves only, to taste4 sprigs
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sea salt to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
674.1 mg
Eiweiß
16.4 g
Brennwert
2070.8 kJ /
493.1 kcal
Fett
20.8 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
57.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Broccoli salad
10 Min
Rice salad
1 Std.
Hommus
15 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Basil pesto
10 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Tomato pasta sauce
40 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.