Chinese pork with vegetables
TM6

Chinese pork with vegetables

4.4 ( 278 Bewertungen )

Zutaten

  • 600 g pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)
  • 50 g soy sauce
  • 300 g dried rice noodles
  • 50 g vegetable oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp fresh ginger grated
  • 150 g red onion cut into wedges
  • 150 g red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)
  • 150 g carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)
  • 1280 g water
  • 1 tsp Chinese five spice powder
  • 70 g oyster sauce
  • 1 tsp brown sugar
  • 100 g snow peas trimmed
  • 150 g baby bok choy roughly chopped
  • 1 tsp salt
  • 1 fresh long red chilli sliced diagonally
  • 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
  • 2 spring onions/shallots sliced diagonally

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
486 kcal / 2041 kJ
Eiweiß
31.7 g
Fett
11.3 g
Kohlenhydrate
60.3 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Natrium
1444.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte