
Geräte und Zubehör
Chicken, leek and corn pie
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces300 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour80 g
-
water250 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)400 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
frozen corn kernels300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
puff pastry (see Tips)2 - 4 sheets
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
637.6 kcal /
2677.7 kJ
Eiweiß
23.2 g
Fett
32.2 g
Kohlenhydrate
60.7 g
Ballaststoffe
7.9 g
gesättigte Fettsäuren
15.2 g
Natrium
675.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Zucchini slice
45 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Tuna mornay
45 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Buttermilk scones
35 Min