Geräte und Zubehör
Chocolate self-saucing pudding
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
cocoa powder (pure)30 g
-
salt1 pinch
-
soft dark brown sugar100 g
-
eggs2
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Sauce
-
soft dark brown sugar100 g
-
cocoa powder (pure)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
whipped cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
221.8 mg
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
1446.7 kJ /
344.3 kcal
Fett
12.3 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Peanut butter choc chip slice
1 Std. 15 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Custard
10 Min
Buttercream icing
10 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Buttermilk scones
35 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Pikelets
35 Min