Geräte und Zubehör
Aussie meat pies
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
Shortcrust pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
butter cut into pieces, chilled100 g
-
salt¼ tsp
-
chilled water50 - 60 g
Iced puff pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter cut into pieces, frozen180 g
-
plain flour200 g
-
salt1 ½ tsp
Pie filling
-
butter for greasing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
cornflour1 tbsp
-
beef fillet cut into pieces (2 cm)500 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
VEGEMITE®1 tbsp
-
button mushrooms cut into thin slices100 - 120 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1385.5 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
3277.6 kJ /
780.4 kcal
Fett
49.5 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
27.7 g
Kohlenhydrate
55.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
ANZAC biscuits
40 Min
Custard
10 Min
Butter chicken
55 Min
Béchamel sauce
20 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Buttercream icing
10 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Buttermilk scones
35 Min
Pikelets
35 Min