Geräte und Zubehör
Meat stock paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
meat pieces, sinew free cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
rock salt150 g
-
red wine120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Natrium
58486.4 mg
Eiweiß
75.8 g
Brennwert
2914.1 kJ /
696.5 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoffe
19.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
56.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brazilian cheese puffs
20 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Butter chicken
55 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Beef stroganoff
35 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Chicken stock paste
45 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min