Geräte und Zubehör
Quick massaman beef curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water500 g
-
potato peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
peanut oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
Massaman curry paste100 g
-
beef rump steak cut into strips (1 cm x 2.5 cm)800 g
-
coconut cream250 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce30 g
-
tamarind paste15 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh kaffir lime leaves2
-
fresh coriander leaves, torn into pieces, for garnishing2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1974.1 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
3140.2 kJ /
747.7 kcal
Fett
47.4 g
Ballaststoffe
9.7 g
gesättigte Fettsäuren
19.4 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quick chicken curry
35 Min
Nasi goreng
40 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Easy satay chicken
40 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Thai red pork curry
35 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Lamb korma
4 Std.
Thai green chicken curry
30 Min