Geräte und Zubehör
No waste vegetable stock concentrate
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
700 g
Zutaten
-
onion leek or spring onions, cut into pieces120 g
-
mixed vegetables plus trimmings or peelings, cut into 2 cm pieces, (celery, carrots, celeriac, parsnips, turnips, swede, tomato, zucchini and garlic)800 g
-
fresh herbs of choice, leaves, stems and roots, cut into thirds6 - 8 sprigs
-
rock salt150 g
-
black peppercorns1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 700 g
Natrium
59873.9 mg
Eiweiß
25.6 g
Brennwert
2774.9 kJ /
663.2 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
39.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
109.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Quick strawberry dessert
5 min
Versatile smooth soup
45 min
Boiled pasta
20 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
All in one bowl bolognese
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Fruity dream
10 min
No fail mash potato
20 min
Macaroni carbonara
30 min