Geräte und Zubehör
Warm beetroot dish
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
226.5 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
568 kJ /
135 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.4 g
Kohlenhydrate
11.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Crunchy carrot salad
10 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Zucchini soup
25 Min
Colcannon
40 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Apple and cucumber relish
10 Min
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min