Geräte und Zubehör
Baked artichoke dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
420 gram
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
411.2 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
761.9 kJ /
181 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Smoked salmon mousse
5 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Smashed pea and bean dip
30 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min