Geräte und Zubehör
Breakfast burritos
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
sea salt plus extra to season¼ tsp
-
chorizo casing removed, cut into pieces (1 cm)100 - 120 g
-
brown onions peeled, cut into wedges (1 cm)300 g
-
paprika2 tsp
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
hot water125 g
-
eggs beaten6
-
flour tortillas jumbo6
-
cannellini beans drained1 can
-
cheddar cheese6 slices
-
rocket leaves or baby spinach leaves60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
950.1 mg
Eiweiß
31 g
Brennwert
2501.1 kJ /
597.8 kcal
Fett
26.5 g
Ballaststoffe
8.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
59.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Outdoor eating and camping
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Basic cheesecake
10 Std.
Berry mojito mocktail
5 Min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Chilli with rice
50 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Strawberry protein milkshake
10 Min
Cheeseburger sliders
2 Std. 40 Min
Linguine marinara
30 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15 Min