Geräte und Zubehör
Egg and bacon breakfast baguettes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
Whipped feta
-
Danish feta200 g
-
cream cheese50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Omelette
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh mushrooms thinly sliced100 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture removed100 g
-
eggs6
-
fresh chives finely chopped5 g
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
butter softened, to taste (optional)2 - 3 tbsp
-
baguette cut into 4 portions, then sliced in half lengthways1
-
bacon slices8
-
fresh baby spinach leaves
-
tomato8 slices
-
caramelised onion to serve (see Tip)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1235.1 mg
Eiweiß
24.5 g
Brennwert
2567.5 kJ /
613.7 kcal
Fett
43.5 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
19.3 g
Kohlenhydrate
31.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 Std. 5 Min
Pad Thai
1 Std.
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 Std. 35 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Macaroni carbonara
30 Min
Quick strawberry dessert
5 Min