
Kompatible Versionen
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Spice rub
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp mustard powder
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 1 tsp sea salt
- 4 pork rib racks (approx. 2kg)
Basting sauce
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp garlic powder
- 80 g rice wine vinegar
- 120 g brown sugar
- 100 g soy sauce
- 2 tsp cornflour
- 70 g water
- 2 tsp sesame oil
Jacket potatoes
- 4 potatoes Sebago or other starchy potatoes, skin on
- sea salt to season
Cheesy coleslaw
- 300 g white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 300 g red cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 50 g red onion (approx. ½ onion)
- 180 g carrot trimmed and peeled
- 120 g cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives plus extra to serve
- 200 g mayonnaise (see Tip)
- 60 g apple cider vinegar
- sour cream to serve
- ground black pepper to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2013.3 kcal / 8423.6 kJ
- Eiweiß
- 112.5 g
- Fett
- 134.3 g
- Kohlenhydrate
- 90.2 g
- Ballaststoffe
- 10.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 40.6 g
- Natrium
- 2866.7 mg
Alternative Rezepte
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 Min
Brandy snaps
30 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Whitebait fritters
35 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min