Geräte und Zubehör
Tropical upside down pineapple cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 portions
Zutaten
-
salted butter plus extra to grease50 g
-
brown sugar80 g
-
fresh pineapple ripe, peeled, cored and thinly sliced1
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
caster sugar150 g
-
yoghurt100 g
-
coconut milk200 g
-
coconut essence¼ tsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
126.1 mg
Eiweiß
4.6 g
Brennwert
1485.3 kJ /
355 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
49.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Harvest
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Lemon cake
2 Std.
Whipped egg whites
10 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Almond and pear tart
40 Min
Black forest cake
5 Std.
Blackberry jam tarts
3 Std. 45 Min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min