Geräte und Zubehör
Mini carrot and almond cakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
Almond and carrot cakes
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
sea salt1 pinch
Frosting
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
walnuts30 g
-
raw sugar80 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter cut into pieces, softened100 g
-
cream cheese softened200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
266.8 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
2636.2 kJ /
630.1 kcal
Fett
49.5 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
41.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Dubai pistachio macarons
2 Std.
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
No Added Sugar Fig Jam
20 Min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Frangipane and apricot muffins
35 Min
Fluffy ricotta pancakes
35 Min
Better banana cake
45 Min