Geräte und Zubehör
Mini carrot and almond cakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
Almond and carrot cakes
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
sea salt1 pinch
Frosting
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
walnuts30 g
-
raw sugar80 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter cut into pieces, softened100 g
-
cream cheese softened200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
266.8 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
2636.2 kJ /
630.1 kcal
Fett
49.5 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
41.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Blueberry jam
35 Min
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Quick almond biscuits
35 Min
Ube Halaya Jam
2 Std. 10 Min
Mini vegan fruit cakes
25 Std. 40 Min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1 Std. 20 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Gluten-free focaccia bread
1 Std.
Ube ice cream
12 Std. 10 Min