Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)

Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)

4.3 3 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 12 Std. 50 Min
20 portions

Zutaten

Pizza Dough
  • water
    255 g
  • dried instant yeast
    1 ⅛ tsp
  • "00" pasta flour (type 00)
    410 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • sea salt
    1 tsp
Cashew Mozzarella
  • cashews
    355 g
  • water plus extra to soak
    425 g
  • ice cold water for water bath
  • nutritional yeast
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • citric acid
    ½ tsp
  • polenta to sprinkle
  • pizza sauce of choice

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 192.9 kcal / 807 kJ
Eiweiß 6.5 g
Fett 15.3 g
Kohlenhydrate 10.6 g
Ballaststoffe 1.2 g
gesättigte Fettsäuren 2.7 g
Natrium 280.7 mg

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