Geräte und Zubehör
Pistachio cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Syrup
-
raw sugar330 g
-
water370 g
-
honey1 tbsp
-
cinnamon quill1
-
ground cardamom1 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
orange zest only, no white pith1
Cake
-
salted butter softened, plus extra to grease190 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus an extra 2 tbsp to decorate280 g
-
raw sugar170 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs3
-
full cream milk60 g
-
white vinegar1 tbsp
-
self-raising flour220 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
581 mg
Eiweiß
15.1 g
Brennwert
3430.6 kJ /
819.9 kcal
Fett
38.1 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
110 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Calendar favourites
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Marble cake
2 godz.
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Soft date cake with walnuts
1 godz. 10 min
Butterfly cakes
1 godz.
Cardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Coconut butter cake
1 godz.
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min