Geräte und Zubehör
Toad in the hole
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
Yorkshire pudding
-
milk100 g
-
cold water100 g
-
eggs4
-
plain flour140 g
-
sea salt½ tsp
Roast sausages
-
vegetable oil2 tbsp
-
pork sausages pricked (see Tips)6
Gravy
-
vegetable oil20 g
-
onion cut into wedges (4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)100 g
-
hot water500 g
-
red wine60 g
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
VEGEMITE®1 tsp
-
plain flour30 g
-
frozen peas200 g
-
fresh thyme to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
728.7 mg
Eiweiß
22.6 g
Brennwert
2333.6 kJ /
557.8 kcal
Fett
28.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
50.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winter escapes
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Curried sausages
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min
Traditional sausage rolls
50 Min