Geräte und Zubehör
Traditional Christmas cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
20 pieces
Zutaten
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus an extra 2-3 tbsp to feed (see Tips)300 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
brown sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
eggs room temperature4
-
plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
65.6 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1365.3 kJ /
326.3 kcal
Fett
12.1 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Christmas mince pies
1 Std. 40 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Christmas Cake
517 Std. 45 Min
Malt loaf
3 Std. 20 Min
Quick Christmas Cake
2 Std. 25 Min
Dundee Cake
3 Std. 10 Min
Cornish pasties
2 Std.
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Quick fruit cake
2 Std.
Shortbread
1 Std.
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min